logo

NN Group verkrijgt meerderheidsbelang in Heinenoord Holding

13 juli 2021 | Nieuws

Versterking positie voor NN Group in intermediaire kanaal

Heinenoord, 8 juli 2021 – NN Group (NN) heeft een aandeel van 70% verworven in Heinenoord Holding (Heinenoord). Door deze deelname versterkt NN haar positie in het intermediaire verzekerings kanaal en kan Heinenoord haar groeistrategie verder voortzetten.

Heinenoord en Qmulus Invest BV (Qmulus) zijn verheugd over de samenwerking met NN. Sinds de komst van Qmulus als meerderheidsaandeelhouder in 2017, is er door Heinenoord een actieve buy & build strategie uitgevoerd. Op deze wijze speelt Heinenoord een prominente rol in de consolidatie van de dynamische verzekeringsmarkt in Nederland. Gezamenlijk met NN zal Heinenoord haar groeistrategie voortzetten en kan de ambitie, een Top 5 speler te worden in het intermediaire verzekeringskanaal, sneller gerealiseerd worden.

Over Heinenoord Holding
Heinenoord Holding is een volmacht servicebedrijf en bemiddelaar op het gebied van verzekeren, hypotheken en pensioenen. Via het volmacht service bedrijf verleent Heinenoord service aan aangesloten tussenpersonen die via meer dan 20 verzekerings volmachten de ruimte krijgen om zich volledig te focussen op hun relaties.

Over Qmulus
Qmulus is een ondernemende single family office en verschaft o.a. groeikapitaal aan succesvolle Nederlandse ondernemingen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Qmulus heeft als investeerder een lange termijn horizon met een duidelijke focus op Buy and Build strategie.