heinenoord assuradeuren

Heinenoord doet 11 overnames

25 januari 2022 | Nieuws

Sterkere positie in Noord-Holland, Overijssel en Gelderland

Heinenoord, 25 januari 2022 – Heinenoord Holding heeft in december en januari 11 assurantiekantoren/ portefeuilles overgenomen. Door deze overnames versterkt Heinenoord haar positie in Noord-Holland, Overijssel en Gelderland. In de regio Rijnmond en Limburg, waar Heinenoord al sterk vertegenwoordigd is, bouwen we onze positie verder uit. Deze acquisities passen in Heinenoords strategie om haar klanten regionaal te kunnen bedienen. Ook de positie in België is verder uitgebouwd met een overname.

De overgenomen kantoren en portefeuilles zijn Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen in Genemuiden en Zwartsluis, Van Lierop Adviesgroep in Breezand, Olthof & Partners uit Koog aan de Zaan, D+F Assurantiën gevestigd in Rotterdam en Focus Financiële Diensten uit Leerdam. In alle gevallen gaat het personeel mee met de overname en blijven de oud eigenaren aan boord om de klanten te blijven bedienen.

 Ook de verzekerings- en hypotheekportefeuille van Tijmen Kroes uit Apeldoorn en de portefeuille van Assurantiën Naaborg (uit Rotterdam) behoren nu tot Heinenoord. Hierbij komt ook het personeel mee over. Ook zijn de portefeuilles verworven van Integrated Financial Services (IFS) uit Maastricht, de reisverzekeringen van D-Reizen uit het faillissement van de D-RT Groep en de portefeuille van Strategies: Verzekeringen Hypotheken Beleggingen Makelaardij in Den Haag.

 In België is Goris & Partners geacquireerd. Heinenoord is al geruime tijd actief in België met kredietverlening (FSD) en verzekeren (Bogaerts-Van Brempt). Door deze overname komt de focus in België meer op verzekeren te liggen.